Inspiratie is onze grootste motor

Wij creëren prachtige websites voor mobile devices, laptops en desktops

Scroll

Wat doen wij?

Houdt u van mooie websites? Wij ook. Het liefst zouden wij willen dat er alleen nog maar mooie websites zouden zijn. Gelukkig voor ons is dat ng niet het geval. Wij zijn altijd bezig met design en gebruikersvriendelijkheid, zodat u straks het mooie design heeft, maar uw bezoekers ook weten hoe ze moeten navigeren door uw website. Benieuwd naar meer over ons? Kom dan gauw verder en kijk rond!

Goede ideeën

Een webdesign ontstaat niet zomaar. Daar zijn ontwerpers en programmeeurs langer mee bezig dan men denkt. Creativiteit is de motor van dit jonge en flexibele bedrijf. Modula zou niet bestaan zonder goede ideeën en ingevingen. Wij proberen elkaar daarom ook continu te stimuleren. We werken in een vrije en ongedwongen sfeer.

Design

U wilt een gebruikersvriendelijke en stijlvolle website. Misschien heeft u zelf al in gedachten hoe het ongeveer moet worden, heeft u al een logo of wilt u alles juist helemaal opnieuw ontworpen hebben. Wij houden altijd rekening met uw wensen en voorkeuren. Het is immers uw website en u moet er tevreden mee zijn.

Websites

Wij werken met verschillende systemen die allemaal gebaseerd zijn op CMS. Voorbeelden zijn Wordpress en Typo3. Het voordeel is dat er veel verschillende extra's gratis of voor een lage prijs beschikbaar zijn. Bovendien is aanpassen van teksten of foto's na de oplevering heel simpel zelf te doen. Zo kunt u gewoon uw eigen site beheren.

Mobile Application

Tegenwoordig zijn er vele manieren om een website te benaderen. Het is ene groot verschil of u een website bekijkt op uw laptop of desktop of dat u dezelfde site wilt bezoeken via uw tablet of smartphone. Wij maken uw website toegankelijk voor al deze apparaten en zorgen ervoor dat uw design en formaat er niet onder te lijden heeft.

Continue beweging

Als ontwikkelaars zijn wij continue in beweging. Want hoe zorg je er anders voor dat je de eerste en de beste bent in datgene wat je aanbiedt? Modula laat haar ontwikkelaars zichzelf en hun producten ontwikkelen zodat zij zelf hun creatieve ideeën kunnen uitwerken en iedereen kunnen verrassen.

Werkwijze

Wat is uw wens?

Vanuit uw wensen en ideeën creëren wij een nieuw concept. Samen maken we uw nieuwe website. Door het gebruik van de juiste werkwijze, kunnen wij uw kennis over het product of de doelgroep combineren met onze kennis over het internet en de bouw van een efficiënte website.

Optimalisatie binnen de website

Behalve een mooi design, maken wij de website ook goed vindbaar. We voegen belangrijke keywords toe en optimaiseren op deze manier uw website. U zult ervaren dat de positie van uw website in Google ineens zal gaan stijgen. En zo vindt een nieuwe klant u gemakkelijker.

Ontwerp & Feedback

U levert het materiaal aan dat u al heeft en wilt (her)gebruiken. Dat kunnen teksten zijn, logo's of uw huisstijl. Daarna gaan onze designers aan de slag om een ontwerp te maken van uw nieuwe website. Uiteraard zijn er een aantal momenten waarop u feedback geeft, om te kijken of het ontwerp aan uw wensen voldoet.

Realisatie & Test

Zodra u een 'go' heeft gegeven op het ontwerp, worden alle ontwerpen geïmplementeerd in een werkende website. Wij zorgen ervoor dat u de website gemakkelijk zelf kunt bewerken, mocht u dat willen. Zodra de website helemaal af is, testen wij of alle onderdelen ook daadwerkelijk werken en of alle content op de juiste plaats staat. Ook kijken wij of verschillende devices de website op een juiste manier laten zien.

Oplevering & Onderhoud

Als alles werkt en de testfase is afgerond, dan wordt de website opgeleverd. Vanaf dat moment zal de website live staan, en is dus vindbaar op het internet. Wij laten u zien hoe u zelf teksten of foto's kunt aanpassen. Uiteraard blijven wij altijd bereikbaar voor onderhoud! Wilt u liever dat wij de website onderhouden? Dan kan dat natuurlijk ook!

Wie zijn wij

Wij maken prachtige websites, geschikt voor mobile devices, laptops en desktops.

Over ons.

Modula is een jong bedrijf met een jong en klein team. Juist dat maakt dat wij effectief werken. We weten wat we aan elkaar hebben en kunnen 100% op elkaar en elkaars inzet rekenen. Wij werken graag aan complexe websites waar de 'wow-factor' groot is en tegelijkertijd erg gebruiksvriendelijk is.

Sinds 2010 ligt de focus van Modula volledig op het ontwerpen en ontwikkelen van websites voor grote en kleine bedrijven en particulieren. Ons doel is om mooie en gebruiksvriendelijke websites te maken in een eenvoudig systeem. Zo kan de klant na de oplevering altijd zelf aan de slag met zijn website. Wij willen ervoor zorgen dat uw website optimaal uw boodschap uitstraalt en aantrekkelijk oogt.

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kenismakingsgesprek. Wij overtuigen u graag van onze kwaliteiten!

Het team

Wij zijn een klein bedrijf en dat maakt ons multi-inzetbaar. Daardoor hebben we van alle zaken wel een beetje verstand. Dit zorgt ervoor dat we nooit langs elkaar heen praten, want iedereen heeft de basiskennis in huis. Daarnaast heeft ieder teamlid een eigen specialisatierichting. We kunnen dus voor elkaar invallen als het nodig is en is iedereen expert op een ander gebied.

Johan Diemens

CEO/ Programmeur

Johan is de oprichter van Modula en weet zich al jaren te ontwikkelen op programmeergebied. Hij is altijd al geïnteresseerd geweest in het web en het schrijven en programmeren van website-onderdelen is nu helemaal zijn ding.

Maria Kallari

Project Manager

Maria is verantwoordelijk voor het klantencontact. Zij zal dan ook de eerste zijn die u spreekt. Met haar achtergrond als webdesigner heeft zij een hoop kennis over wat wel en niet kan.

Erik Midden

Account Manager

Erik regelt al onze zakelijke en financiële werkzaamheden. Erik werkt sinds 2012 bij ons. Hij is een echte mensen-mens en helpt Maria vaak op drukke dagen met de klanten ontvangen en intakegesprekken.

Henry Bofleur

Web Developer

Henry is ooit begonnen als stagiair bij ons jonge bedrijfje, maar is ondertussen vast in dienst. Hij is de man achter de ingewikkelde, oogstrelende designs voor uw website. Henry is een meester in het verwerken van uw wensen in een eigenzinnig design.